2-sobno/3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 360.000 EUR

2-sobno (3-sobno) dupleks stanovanje, Ljubljana Vrhovci, l.2003, 3./3.nad., skupna površina 109 m2, neto površina stanovanja 103 m2, savna, jacuzzi, klima, shramba, PM v kleti, dvigalo. Cena: 360.000 EUR.

Na izjemni lokaciji v Ljubljani prodamo veliko, sončno in prostorno stanovanje v mansardi urejenega bloka. Okoliška infrastruktura obsega bližino šol in vrtca, trgovin, PST in Rožnika, pošte ter avtobusne postaje LPP. Lokacija omogoča hiter dostop do ljubljanske obvoznice. Parkiranje je omogočeno na lastniškem parkirišču v garažnem nivoju, za obiskovalce pa na zunanjem parkirišču. Mogoč je tudi nakup garaže.

Stanovanje je funkcionalno zasnovano kot dupleks in je prostorno, sončno ter orientirano na zahodno stran. Bivalna površina je velikosti 103 m2 in obsega svetlo in veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, hodnikom in kopalnico. Odprte stopnice vodijo v zgornji galerijski del, kjer se nahaja spalnica z izhodom v kopalnico z jaccuzijem in savno. Tloris tako nudi lepo razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Z manjšim posegom se lahko pridobi dodatno spalnico namesto zgornje kopalnice.
Iz dnevnih prostorov je skozi velika okna prijeten pogled v park, ki predstavlja notranji del zaprtega naselja. Stanovanje ima klimatsko napravo, oprema je vključena v ceno.
Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na plin, stroški so odvisni od porabe in števila oseb, obsegajo pa vodo, kanalizacijo, ogrevanje in upravljanje.

Stanovanje se nahaja v stavbi z dvigalom. Stanovanje je zelo lepo vzdrževano in s čudovito razporeditvijo prostorov. Stanovanju pripada tudi shramba v kletni etaži v izmeri 5,9 m2 ter uporaba skupnih prostorov (kolesarnica ipd.).

Energetski razred: D.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.