NI NA VOLJO ZA ODDAJO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 2490,00 EUR/mesec

Na elitni lokaciji za Bežigradom, oddamo nadstandardno opremljeno 3-sobno stanovanje s prečudovito teraso, letno kuhinjo z žarom in hladilnikom, masažnim bazenom ter vrtno garnituro. V bližini je celotna infrastruktura; vrtec, šola, banka, LPP, pekarna, trgovina, rekreacijske poti in AC priključek.


Stanovanje odlikuje sodoben, funkcionalen dizajn, dovršeni vizualni detajli ter veliko naravne svetlobe. Tloris obsega dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico, glavno spalnico z garderobno omaro in izhodom na balkon, glavno kopalnico, otroško sobo, sanitarije ter utility. Iz dnevne sobe je izhod na balkon. Nad stanovanjem je urejena terasa za nepozabne piknike in druženja s prijatelji.

Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno (kuhinjska oprema, sedežna garnitura, televizija, pralni in sušilni stroj, itd.), ob podpisu pogodbe 1 varščina in ena najemnina, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled ob ogledu.


Primerno za posameznike in pare, ki si želijo nadstandardnega in udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje je vseljivo s 01.11.2019.

 

POGOJ ODDAJE: Naročitelj prevzame v strošek plačilo agencijske provizije, po veljavnem ceniku nepremičninske agencije BAZA in v skladu z veljavnim zakonom o nepremičninskem posredovanju (+DDV).

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.