NI NA VOLJO ZA ODDAJO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 2490,00 EUR/mesec

Na elitni lokaciji za Bežigradom, oddamo nadstandardno opremljeno 3-sobno stanovanje s prečudovito teraso, letno kuhinjo z žarom in hladilnikom, masažnim bazenom ter vrtno garnituro. V bližini je celotna infrastruktura; vrtec, šola, banka, LPP, pekarna, trgovina, rekreacijske poti in AC priključek.


Stanovanje odlikuje sodoben, funkcionalen dizajn, dovršeni vizualni detajli ter veliko naravne svetlobe. Tloris obsega dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico, glavno spalnico z garderobno omaro in izhodom na balkon, glavno kopalnico, otroško sobo, sanitarije ter utility. Iz dnevne sobe je izhod na balkon. Nad stanovanjem je urejena terasa za nepozabne piknike in druženja s prijatelji.

Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno (kuhinjska oprema, sedežna garnitura, televizija, pralni in sušilni stroj, itd.), ob podpisu pogodbe 1 varščina in ena najemnina, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled ob ogledu.


Primerno za posameznike in pare, ki si želijo nadstandardnega in udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje je vseljivo s 01.11.2019.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.