Hiša vrstna - enota, Ljubljana Zalog, 370.000 EUR

Hiša vrstna, Ljubljana Zalog, zgrajena l. 1969, obnovljena 2007, PK+VP +1, skupna površina 190,70 m2, zemljišče z vrtom 433 m2, garaža. Cena: 370.000 EUR.


Na prijetni in mirni lokaciji v Zalogu prodamo prostorno sončno vrstno hišo z razgibanim tlorisom. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca, športnega parka, trgovine, pošte, avtobusne postaje LPP ter  železniške postaje. Lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste in središča Ljubljane. Parkiranje je omogočeno v garaži in na parkirišču pred hišo za več avtomobilov.


Prostori v hiši so nanizani v treh etažah in dostopni skozi skupno stopnišče ali ločeno skozi vrt. Bivalna površina hiše obsega velikost 176,80 m2. Hiša je sončna in ragibana s funkcionalnim tlorisom, orientirana na jugo-zahodno stran. Visoko pritličje obsega kabinet, sobo, kopalnico in kuhinjo z jedilnico s kaminom ter sobo za domačo pisarno. V nadstropju so kopalnica in soba z izhodom na balkon ter spalnica z vgradnimi omarami. Pritličje obsega dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico, kaminom ter izhodom na vrt. 

Ogrevanje pritličja na talno gretje, ostali prostori so ogrevani s kaminom in radiatorji, v hiši so tudi razporejene tri klimatske naprave. Vsi prostori imajo naravno svetlobo.


Na vrtu je postavljena letna kuhinja z vhodom v garažo/fitnes ter prehodom v turško savno s kopalnico. Vrt je sončen in funcionalen, zelenjavni vrtiček je dovolj velik za obdelavo za celo družino.


Ogrevanje je na zemeljski plin z radiatorji in delno talnim gretjem, kombinirano s tremi kamini. Okna so troslojna (kombinirana PVC in alu), izolacija sten je debeline 35cm. Inštalacije so bile delno obnovljene l.2004, obnovljene so bile tudi kopalnice l.2007. Stroški so odvisni od porabe. Vsi števci so ločeni.


Hiša ima gradbeno dovoljenje za osnovno hišo in prizidek, energetsko izkaznico in je brez bremen. Z minimalnimi stroški se lahko predela v dvostanovanjsko hišo. Prodaja se neopremljena in potrebuje nekaj osvežitve. Popolna je za velike družine ali kot delno oddajo v najem.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.