ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1550,00 EUR/mesec

4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1970, prenovljeno l. 2012, 12./13.nad., skupna površina 84,70 m2, bivalni prostor 77,10 m2, balkon 5,30 m2, klet 2,30 m2, možnost najema garažnega parkirnega mesta. Cena: 1550,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji v Centru Ljubljane oddamo prenovljeno 4-sobno stanovanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje v središču mesta – trgovina, pošta, lekarna, LPP postajališče, železniško postajališče, vrtec, osnovna šola ter številne restavracije in kavarne.


Stanovanje se nahaja v 12. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, orientirano je proti jugu in zahodu in nudi čudovit razgled na Ljubljano. Obsega hodnik, kopalnico s kadjo, kuhinjo v povezavi z jedilnico in dnevno sobo, balkon,  dve otroški sobi in spalnico. Kuhinja je polno opremljena (pečica, napa, steklokeramična kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom), na voljo je tudi vsa dodatna oprema (pribor, posode, mali gospodinjski aparati). V kopalnici sta na voljo pralni in sušilni stroj. Stanovanju pripada še shramba v kleti in souporaba skupnih prostorov. Možnost najema parkirnega mesta v kletni garaži za 100 EUR / mesečno.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – toplovod, upravnik, elektrika, voda, snaga, internet – optika).

Primerno za družine, pare in posameznike. Varščina 2x najemnina. Stanovanje bo na voljo s 5.7.2022. Hišni ljubljenčki po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanj,a nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.