V MIROVANJU!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 220.000 EUR

2-sobno dupleks stanovanje, Ljubljana Vič, zgrajeno l. 1890, prenovljeno l. 2005, 1. nadstropje in mansarda v poslovno-stanovanjski stavbi, skupna površina 90,60 m2, bivalni prostor 72,70 m2, terasa 14,50 m2, klet 3,10 m2. Cena: 220.000 EUR.


Na Viču prodamo opremljeno 2-sobno dupleks stanovanje, ki se nahaja 1. nadstropju poslovno-stanovanjske stavbe. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom, LPP postajališče, osnovna šola, gimnazija Vič, knjižnica itd.


Stanovanje je orientirano proti jugu in zahodu. V prvem nadstropju obsega odprt bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s prho ter prostorno teraso, v mansardi pa se nahajata spalnica in dodatni WC. Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev. V kuhinji so pečica, steklokeramična kuhalna plošča, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, v kopalnici je pralni stroj.


Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2005, v obeh etažah je klimatizirano.


Stanovanju pripada tudi shramba ter eno parkirno mesto na skupnem dvorišču za zapornico.

Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.