PRODANO!! Garsonjera, Ljubljana - Koseze, 126.990 EUR

V iskanem naselju v Kosezah, v neposredni bližini rekreacijskih poti ter Koseškega bajerja, prodamo prenovljeno garsonjero s prostorno teraso. 


Okoliška infrastruktura obsega šole, vrtce, lekarno, pošto, trgovine ter bližino obvoznice. Lokacija nudi prednosti mestnega življenja ter možnosti sprostitve na okoliških sprehajalnih poteh.


Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in je orientirano proti vzhodu. Garsonjera obsega predprostor, kopalnico s tuš kabino ter dnevno-bivalni prostor povezan s kuhinjo. Iz osrednjega prostora je izhod na pokrito teraso (8 m2). Stanovanje je bilo letos kompletno prenovljeno; vhodna in notranja vrata, kopalnica, parket, beljenje, okna, vodovodne in elektro inštalacije, terasa.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in prosto vseh bremen.


Oglasu je priložena vizualizacija potencialne ureditve notranjih in zunanjih prostorov!


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.