Poslovni prostor - pisarne, Ljubljana Šiška, 12,00 - 14,50 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Šiška, zgrajeno l. 2005, prenovljeno l.2018, 6./9.nad., možnost najema dodatnih parkirnih mest v garaži. Cena: 12,00 - 14,50 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji v Šiški oddamo poslovne prostore. Slednji se nahajajo v urejeni in vzdrževani stavbi s 24-urnim varovanjem in recepcijo. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, avtocestni priključek.


Poslovne prostore odlikuje moderno zasnovan tloris, pisarne imajo čudovit pogled na Ljubljano in Alpe. Prednost poslovnih prostorov so steklene, mobilne stene, ki bodočemu najemniku omogočajo prilagoditev, glede na prostorske potrebe.


Poslovne prostore je možno obdržati v trenutni zasnov ali izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space).


V objektu je dvigalo. Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih poslovne stavbe. Možen je najem parkirnih mest (cena 80,00 EUR/parkirno mesto). Na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce. Obratovalni stroški znašajo 3 EUR/m2/mes in zajemajo čiščenje, upravljanje stavbe, ter varovanje. Ogrevanje, električna energija in internet se plačuje po porabi in znašajo cca. 0,5 EUR/m2. Možnost hitrega prevzema prostorov.


Na voljo so enote:

· Pritličje 87,90 m2 + 23,10 m2

· 1. nadstropje 96,85 m2

· 7. nadstropje 22,90 m2.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.