PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Bevke, 339.000 EUR

Hiša samostojna, Log pri Brezovici - Bevke, zazidljivo zemljišče v velikosti 1703 m2, zgrajena l. 1963, prenovljena l. 2000, K+VP+1N, skupna izmera 319,80 m2 (hiša s kletjo 202,80 m2, prizidana delavnica 58,50 m2, neizdelan prostor 58,50 m2 ter samostojno gospodarsko poslopje 170,00 m2). Cena: 339.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

Na južni strani mirnega naselja, prodamo samostojno hišo v treh etažah, v skupni izmeri 319,80 m2. Hiši je prizidana večnamenska delavnica 58,50 m2 z neizdelanim prostorom za stanovanjsko uporabo. Na pripadajočem zemljišču, v skupni izmeri 1703 m2, je prav tako zaprto gospodarsko poslopje v izmeri 170,00 m2. V bližini se nahajajo osnovna šola, vrtec, sprehajalne poti po poteh krajinskega parka Barje. Lokacija omogoča hiter dostop do Vrhnike ali do Ljubljane.


Hiša je bila obnovljena leta 2000; zamenjava ostrešja in kritine,  obnova dimnika in kurišč, obnova tlakov in zamenjavo/popravilo oken ter obnova fasade. Visoko pritličje obsega predprostor, hodnik, kuhinjo in jedilnico, dnevno-bivalni prostor, spalnico in WC s tuš kabino. Mansarda obsega hodnik, tri sobe, prostorno kopalnico z masažno banjo in shrambo. Ena od sob se lahko predela v kuhinjo. V tem sklopu je tudi neizdelan prostor v velikosti 58,50 m2 za stanovanjske ali druge namene. V kleti sta dve delavnici, kurilnica s cisternami za 3000 litrov olja, prostori za shranjevanje ozimnice in pomožnimi prostori.


K hiši je bila prizidana večnamenska delavnica v velikosti 58,50 m2 z višino 4,30 m, opremljena z ustreznim delavniškimi instalacijami, 3 faznim tokom, razpeljavo za zrak, z ročnim stropnim dvigalom, jaškom več delavniškimi ponki in omarami ter nekaj manjših strojev in orodja.

Na posesti se nahaja tudi samostojen gospodarski objekt v izmeri 170,00 m2 (višina 8 m), ki je zaprt z vseh strani, s širokimi pomičnimi vrati. Sedaj služi za spravilo kurjave, vrtnega in hišnega orodja in strojev ter za garažo. Na mestu gospodarskega objekta je možno zgraditi nov gospodarski objekt za dopustno dejavnost ali večji stanovanjski dvojček z ustreznimi garažami in parkirnimi mesti.


Hiša oziroma  parcela ima vse ustrezna priključke: elektriko, vodo, internet – optiko. Ogrevanje je  na olje in tudi s  klasičnim ogrevanjem v prehodnih obdobjih.


Med objektoma je veliko večnamensko asfaltirano dvorišče z velikimi uvozom, za tovorna vozila in na drugi strani z velikim izvozom. Na preostalem delu posesti je velik oskrbovan roden sadovnjak in velik zelenjavni vrt ter zelenice. Celotna posest je ograjena s kvalitetno ograjo.


Za zemljišče je pridobljena lokacijska informacija iz katere je razvidno, da je celotno zemljišče v izmeri 1703 m2 zazidljivo, z velikim investicijskim potencialom. Dopušča celo gradnjo dveh stanovanjskih dvojčkov ali počitniških hiš oziroma gradnjo objekta za obrtne in druge poslovne namene (za dejavnosti, ki so dopustne v naselju).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.