PRODANO!! Garsonjera, Ljubljana Center, 127.000 EUR

V Novih Poljanah, v novejšem naselju ob Ljubljanici, prodamo lepo in svetlo garsonjero z balkonom. Stanovanje se nahaja v 1.nadstropju urejenega stanovanjskega bloka, ki je opremljen z dvigalom in kletnimi garažami ter kolesarnico za skupno uporabo.

 

Stanovanje je funkcionalno razporejeno, svetel in udoben dnevno-spalni prostor meri 19,98 m2 in ima izhod na balkon ter ločeno kuhinjsko nišo 3,63 m2 na drugi strani. Do vhoda ločujeta dnevni prostor še hodnik in kopalnica. Neto stanovanjske površine je 31,72 m2.  Ogrevanje je na centralno kurjavo z daljinskim upravljanjem z radiatorji, vodovod in elektrikasta z ločenim števcem. Stanovanje je opremljeno z domofonom za odpiranje vhodnih vrat v stavbo.

 

Stanovanje je primerno za pare, samske osebe, upokojence in nudi udobje mirne in urejene stanovanjske soseske ter bližine centra mesta. V bližini se nahajajo športni park Kodeljevo, sprehajalne poti ob Ljubljanici in otroška igrišča. Soseska je lepo urejena in primerna tudi za dostop z invalidskim vozičkom.

 

Stanovanje je vseljivo takoj. Parkiranje je mogoče na označenih parkirnih mestih na ulici ali z dokupom/najemom parkirnega mesta v garaži.

 

Oglasu je priložena vizualizacija potencialne preureditve notranjih prostorov.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.