ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1450,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana center – SITULA, zgrajeno l. 2012, 9. nadstropje od 20. v bloku, skupna površina 97,40 m2, bivalni prostor 73,60 m2, terasa/loža 18,30 m2, klet 5,50 m2, dve parkirni mesti. Cena: 1450,00 EUR/mesec.


V objektu Situla na Vilharjevi cesti oddamo funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje v 9. nadstropju urejenega in varovanega bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje v središču mesta; trgovina, pošta, lekarna, osnovna šola, LPP postajališče, itd.

Stanovanje je orientirano proti vzhodu in severu, je izjemno svetlo in ima čudovit razgled na Alpe in okoliške hribe. Obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, dnevni WC, kopalnico, utility, spalnico, otroško sobo ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Vse sobe imajo izhod na velik balkon/ložo, ki se razteza po celotni dolžini stanovanja.


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži.


Kuhinja je polno opremljena – napa, pečica, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, indukcijska kuhalna plošča. V utilityju sta pralni in sušilni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Tabor, talno gretje – toplovod, elektrika, voda, optični internet). Objekt je energetsko učinkovit (razred B1), ogrevanje, hlajenje in prezračevanje (rekuperacija) se izvaja preko pametnih inštalacij.


Primerno za posameznike, pare in manjšo družino. Zaželen dolgoročni najem (minimalno eno leto), varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.