3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 278.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, zgrajeno l. 1969, prenovljeno l. 2005, 8./14.nad., skupna površina obsega 68,80 m2, bivalna površina stanovanja obsega 62 m2, balkon 4 m2, shramba 2,80 m2, mirna okolica, vsa infrastruktura, možnost dokupa parkirnega mesta. Cena: 278.000 EUR.

Na izjemni in mirni lokaciji prodamo funkcionalno zasnovano in svetlo 3-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura in udobje (šola, vrtec, lokali, trgovski center, knjižnica, LPP, AC, Koseška tržnica). V neposredni bližini je PST, Rožnik in Koseški bajer, ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.

Tlorisna zasnova obsega manjšo predsobo s shrambo, večjo predsobo, kopalnico, dve spalnici z izjemnim pogledom na park, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon. Stanovanje je svetlo, v letu 2005 je bilo v celoti prenovljeno in opremljeno.
Poleg bivalnega dela v velikosti 62 m2 pripada stanovanju tudi balkon v velikost 4 m2 ter kletna shramba v velikosti 2,80 m2.


Stanovanje se nahaja v urejeni večstanovanjski stavbi, kjer je bila leta 2000 narejena nova fasada, pred petimi leti pa je bila obnovljena streha.


Stanovanje ima optični priključek, ogrevanje je priključeno na toplovod. Stroški so odvisni od porabe (upravnik Domo, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.). Parkiranje omogočeno v okolici objekta. Možen dokup lastniškega parkirnega mesta v v sosednji stavbi.

Zemljiškoknjižno stanje urejeno in brez bremen.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.