V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 395.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Dravlje, zgrajeno l. 2011, 1. nadstropje od 3. v vila bloku, skupna površina 74,40 m2, bivalni prostor 67,0 m2, loža 4,20 m2, klet 3,20 m2, dve garažni parkirni mesti. Cena: 395.000 EUR.


V manjšem vila bloku v Dravljah prodamo novejše funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje z ložo in dvemi garažnimi parkirnimi mesti. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, lekarna, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, nakupovalni center itd.


Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, orientirano je proti jugovzhodu in je izjemno svetlo. Obsega predsobo z vgradnimi omarami, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom v pokrito ložo, kopalnico s kadjo, shrambo / utility prostor, kabinet / otroško sobo ter zakonsko spalnico z lastno walk-in garderobo. Kuhinja je polno opremljena (pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom). V utility-ju je prepriprava za dodaten dnevni WC, na hodniku je nova klimatska naprava.


Stanovanju pripada tudi shramba v kleti.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – lastna plinska peč, upravnik, elektrika, voda, snaga, internet – optika). ZK urejeno, brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.