PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Goriška - Bovec, 150.000 EUR

2-sobno stanovanje, Goriška Bovec (center), zgrajeno l. 2005, 2./2., skupna površina 45,60 m2 (36,90 m2 neto bivalne površne), klet, parkiranje možno s prenosljivo letno dovolilnico. Cena: 150.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, v strogem centru mesta Bovec, prodamo prijetno, prostorno in popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje v novejši stavbi (namembnost: turizem). Nahaja se v neposredni bližini strogega mestnega jedra in celotne infrastrukture (banka, pošta, restavracije, tehnične in živilske trgovine, javno parkiršče idr.).


Stanovanje se nahaja v urejeni stavbi brez dvigala, s 14-imi enotami.


Stanovanje je orientirano proti SZ. Odlikuje ga dnevna svetloba, visoki stropovi in funkcionalna razporeditev prostorov. Tlorisna zasnova notranjostiobsega osrednji dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnim kotičkom, prostorno in svetlo spalnico, kopalnico ter odprt predprostor. V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema.


Kabelski priključek, vsi števci ločeni. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, kabelska, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je etažirano, urejena je dokumentacija (GD, UD in EI). Vseljivo takoj.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: brina.sotlar@bazarealestate.com.


Vljudno  vabljeni k ogledu.