ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Dol pri Ljubljani, 750,00 EUR/mesec

Stanovanje je locirano v Senožetih, približno 25 minut slikovite vožnje iz centra Ljubljane (avtobusna postaja v neposredni bližini). Blok je bil zgrajen leta 2009, je izjemno lepo ohranjen, v objektu je 8 stanovanj, v pritličju se nahaja manjši Mercator in dnevni bar. Lokacija je primerna za ljubitelje narave in miru, v okolici je nešteto sprehajalnih, kolesarskih in pohodnih poti.

 

Urejena notranjost bloka, stanovanje se nahaja v prvem nadstropju. Stanovanje je funkcionalno razporejeno, tloris obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, spalnico (SZ lega) z zakonsko posteljo, nočnimi omaricami in prostorno garderobno omaro, moderno zasnovano in popolnoma opremljeno kuhinjo (pomivalni stroj, napa, pečica ipd.), ki vodi v prostorno jedilnico s pogledom na okoliško naravo oziroma v svetel, udobno opremljen dnevno-bivalni prostor, svetel in prijeten kabinet, ki vodi v odprti del terase ter dodatno sobo (delovna ali otroška) z dostopom do terase (primerno za peko na žaru, druženje, opremljeno z vrtnim pohištvom.

 

Stanovanje je funkcionalno razporejeno, odlikuje ga skrbno izbrano pohištvo ter občutek za detajle, ki ustvarjajo občutek udobja in domačnosti. V stanovanju je domofon, klima, ogreva se na plin, s klimo, v jedilnici in kabinetu je po tleh talno ogrevanje. Skupna kolesarnica, stanovanju pripada shramba, vpisano v ZK. Položnice na predogled ob ogledu, povprečna zimska poraba približno 270,00 EUR/mesec, povprečna poletna poraba približno 150,00 EUR/mesec.

 

Primerno za posameznika, par, večjo ali manjšo družino.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, tel: 00386-40-626-215, e-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.