ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1100,00 EUR/mesec

V bližini parka Tabor, v strogem centru Ljubljane, oddamo čudovito, popolnoma opremljeno in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje. Nahaja se v urejenem manjšem bloku, v bližini je osnovna šola, vrtec, srednja šola, trgovina, dežurna lekarna, zdravstveni dom, banka, LPP postajališče itd.

 

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in obsega hodnik, dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z jedilnico s prehodom v dnevno sobo in balkon. V kopalnici je pralno sušilni stroj, filter za vodo, kuhinja je polno opremljena (pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, indukcijska kuhalna plošča). Za varnost poskrbijo protivlomna vrata.

 

Bivalni prostori so orientirani proti zahodu, spalnici proti vzhodu. Stroški so odvisni od porabe (upravnik Metalka, elektrika, voda, CK, internetni priključek itd.). Stanovanju pripada 1 parkirno mesto v garaži ter 1 parkirno mesto za zapornico.

 

Primerno za družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Dovoljene so manjše domače živali, zaželen dolgoročni najem, varščina 2.000,00 EUR.

Stanovanje je pripravljeno za takojšnjo vselitev.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe.

 

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.