ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1100,00 EUR/mesec

V bližini parka Tabor, v strogem centru Ljubljane, oddamo čudovito, popolnoma opremljeno in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje. Nahaja se v urejenem manjšem bloku, v bližini je osnovna šola, vrtec, srednja šola, trgovina, dežurna lekarna, zdravstveni dom, banka, LPP postajališče itd.

 

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in obsega hodnik, dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z jedilnico s prehodom v dnevno sobo in balkon. V kopalnici je pralno sušilni stroj, filter za vodo, kuhinja je polno opremljena (pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, indukcijska kuhalna plošča). Za varnost poskrbijo protivlomna vrata.

 

Bivalni prostori so orientirani proti zahodu, spalnici proti vzhodu. Stroški so odvisni od porabe (upravnik Metalka, elektrika, voda, CK, internetni priključek itd.). Stanovanju pripada 1 parkirno mesto v garaži ter 1 parkirno mesto za zapornico.

 

Primerno za družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Dovoljene so manjše domače živali, zaželen dolgoročni najem, varščina 2.000,00 EUR.

Stanovanje je pripravljeno za takojšnjo vselitev.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.