ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1100,00 EUR/mesec

3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1928, 2./3. nad., skupna izmera 97,60 m2, neto izmera stanovanja 94 m2, balkon 2,40 m2, shramba 6 m2, mirna lokacija v centru mesta. Cena: 1100,00 EUR/mesec.

Na izjemni lokaciji v središču mesta oddamo prostorno, svetlo ter delno opremljeno 3,5-sobno staromeščansko stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura in udobje, ki ga lahko nudi zgolj mestno središče - kulturni dogodki v bližnjem Cankarjevem domu in Drami, muzeji, galerije ter SNG Opera. V neposredni bližini so tudi Argentinski park, Tivoli in Rožnik, ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.

Stanovanje odlikuje naravna svetloba, visoki stropovi ter izjemno funkcionalen tloris, ki obsega hodnik, tri sobe, kabinet, ločene sanitarije, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in shrambo ter izhod na balkon z razgledom na notranje dvorišče in park. Spalni prostori so orientirani na sever, bivalni pa na južno stran. Stanovanje je opremljeno z vsem pohištvom in gospodinjskimi aparati za udobno bivanje.

Stanovanju pripada klet v velikosti 6 m2. Parkiranje omogočeno z letno dovolilnico v neposredni bližini stavbe.

Stroški so nizki in so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, internet - optika) in znašajo med 150€ in 280€ mesečno.

Oddaja za 1 leto, z možnostjo podaljšanja, varščina v višini ene najemnine. Zaželeni resni in urejeni najemniki.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.