PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Polje, 176.000 EUR

Na priročni lokaciji prodamo funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje, v skupni izmeri 73,9 m2. Stanovanje se nahaja v manjšem bloku, leta 2006 pa je bilo popolnoma prenovljeno. Prijetno naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, trgovina, LPP postaja, vrtec, šola, športni park Vevče, bližina obvoznice itd.).

 

Pritlični tloris stanovanja obsega; predsobo z veliko garderobno omaro, spalnico, otroško sobo, kopalnico, dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico, z izhodom na balkon. Prenova leta 2006 je obsegala postavitev predelnih sten, zamenjavo električne, vodovodne inštalacije, zamenjavo radiatorjev, menjavo parketa, novo izdelano kopalnica ter menjavo notranjih in vhodnih vrat.

 

Blok ima upravnika, ki skrbi za redno vzdrževanje in rezervni sklad. Stanovanje se prodaja opremljeno. V stanovanju je domofon, blok ima lastno kurilnico, skupna kolesarnica, stanovanju pripada klet, vpisano v ZK. Položnice na vpogled ob ogledu; rezervni sklad, elektrika, RTV in internetni priključek).

 

Primerno za posameznika, par oziroma za investicijo. Vseljivo predvidoma aprila 2020. Ogledi so možni po predhodnem dogovoru enkrat mesečno.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.