ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana okolica - Trzin, 8,90 EUR/m2/mesec

Pisarne s pripadajočimi skupnimi deli se nahajajo v pritličju. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost. Poslovni prostori se oddajajo neopremljeni.


Tekoči obratovalni stroški pisarniških prostorov (električno energijo, plin, vodo, odvoz smeti, varovanje, pregled kurilnih in gasilnih naprav ) znašajo 3,2 EUR/m2/mes (brez DDV).


Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov , internet, telefon, NUSZ niso predmet ponudbe.


Pričetek najema: December 2020.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemno razmerje se sklene za nedoločen čas z 12 mesečnim odpovednim rokom. Varščina v višini treh najemnin, 3 bianko menice. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.