NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 675.000 EUR

V Stari Ljubljani prodamo prestižno, arhitekturno zasnovano 3-sobno stanovanje v 1. nadstropju prenovljene staromeščanske stavbe.

 

Stanovanje je bilo v letu 2019 popolnoma prenovljeno. Funkcionalno zasnovan tloris obsega hodnik, utility, prostorno kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, spalnico, otroško sobo, kopalnico ter prekrasno, zasebno ozelenelo teraso/atrij pod grajskim gričem. Atrij je vkopan v grajski hrib in obrasel z mahom, za poletno druženje je na voljo po meri izdelana betonska letna kuhinja. Stanovanje odlikuje vrhunska arhitektura, ki povezuje staromeščanske oboke in originalne štukature z modernim urbanim in svetlim interierjem, oblikovano s strani priznane slovenske arhitektke Nine Štajner.

 

Stanovanje omogoča prestižno in kvalitetno bivanje v središču mestnega jedra. Prodaja se opremljeno, po dogovoru s potencialnim kupcem. ZK + etažna lastnina - urejeno.

 

Parkirna mesta v parkirni hiši na Kongresnem trgu ali z dovolilnico.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.