STANOVANJE NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! 2,5-sobno stanovanje, Savinjska - Celje, 119.900 EUR

2,5-sobno stanovanje, Celje, zgrajeno 1861, prenovljeno 2021, pritličje/3. nad. v stanovanjski stavbi, J-S lega, površina 48,30 m2. Cena: 119.900 EUR.


V centru mesta Celje prodamo čudovito, popolnoma prenovljeno, funkcionalno zasnovano 2,5-sobno stanovanje. Centralna lokacija v neposredni bližini Mestne občine Celje zagotavlja bližino prometne infrastrukture, lokalov, trgovin, lekarne, knjižnice, šole in vrtca. V neposredni bližini se nahajajo sprehajalne poti Savinjskega nabrežja in Mestni park.


Tlorisna zasnova stanovanje obsega kuhinjski prostor z jedilnico, dnevni prostor, dve sobi, kopalnico s tušem in ločen wc. Ohranjeni so staromeščanski visoki stropovi. Kuhinja ima južno lego, sobe so orientirane na sever proti mirni ulici.


Stanovanje je bilo letos v celoti prenovljeno. Prenova je obsegala menjavo estrihov, odtokov, inštalacij, električne napeljave, talno gretje, nove omete in fasado z izolacijo. Ogrevanje je predvideno preko IR panelov ali talnega gretja. Na voljo so priključki za klimo, optiko, kabelski priključek in domofon. 


Parkiranje je možno na javnih parkirnih mestih v neposredni bližini stavbe. Stanovanju bo pripadala še dodatna klet v velikosti cca. 10 m2. Povprečni mesečni stroški znašajo max. 150 EUR.


Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen. Urejena bo sprememba namembnosti iz poslovne v stanovanjsko. Stanovanje se prodaja neopremljeno.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.