Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Litija, 279.000 EUR

Samostojna hiša, Litija, zgrajena l. 1994, P+1+M, skupna površina 328,70 m2, neto bivalna površina 285 m2, zemljišče 1.589 m2, terasa, 2 x pokrita garaža. Cena: 279.000 EUR.


Na sončni in mirni lokaciji v Litiji, tik ob gozdu, prodamo veliko in prostorno samostojno hišo, ki je zasnovana kot dvostanovanjski objekt. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca ter trgovin. Parkiranje je omogočeno v dveh garažah in na asfaltiranem dvorišču pred stavbo.


Razgibana arhitektura hiše se razprostira skozi tri etaže. Glavni vhod v hišo vodi v stanovanje v nadstropju, ki je svetlo in prostorno s funkcionalnim tlorisom. Tlorisna zasnova obsega tri spalnice, veliko dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo in shrambo, dve kopalnici in hodnik. Mansardo, nadstropje in pritličje z garažo povezuje hodnik.


Bivalna površina nedokončane mansarde je skupaj 72 m2. Stanovanje je prostorno in sončno, orientirano na južno stran, z dvema balkonoma z razgledom. Tloris obsega dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in predprostor. Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na olje. Stroški so odvisni od porabe in obsegajo elektriko, vodo in kanalizacijo ter sezonsko porabo olja v cisterni.


Stanovanja se nahajajo v samostojni hiši, ki jo je mogoče spremeniti iz enostanovanjske v dvostanovanjsko. Hiša se prodaja popolnoma opremljena in je brez bremen. Na zemljišču se nahaja tudi starejša hiša, l.1913, velikosti cca 70 m2, s svojo hišno številko, ki je potrebna popolne obnove in je lahko investicija za oddajo v najem.


Energijski razred stavbe: E.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.