Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana center, 3950,00 EUR/mesec + DDV

Poslovni prostor, Ljubljana Center, zgrajeno leta 1970, prenovljeno l. 2013, pritličje + klet, skupna izmera 265,30 m2. Cena: 3950,00 EUR/mesec + DDV.


Oddamo poslovni prostor na frekventni lokaciji v centru Ljubljane. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni prostor obsega pritličje velikosti 189,20 m2 in klet velikosti 76,10 m2. V pritličju se nahajajo velik sprejemni del/pisarna, tri pisarne, garderobni/tehnični prostor in hodnik. V kleti je garderoba, 2x WC, čajna kuhinja, tehnični prostor, shramba / skladišče in dodatni prostor, v katerem sta na uporabo dva sefa.


Prostori se oddajajo delno opremljeni. Primerni so za različne poslovne dejavnosti (banka, zavarovalnica, pošta, odvetniška pisarna, agencija, spletna prodaja itd.). Orientirani so proti severu in vzhodu. Vsi prostori so klimatizirani.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.