ODDANO!! Hiša dvojček (enota), Ljubljana Bežigrad, 1520,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji za Bežigradom oddamo čudovito, prostorno hišo, umaknjeno od prometnega vrveža, z lepim ozelenelim vrtom. Od središča mesta oddaljeno 10 minut, z enostavnim dostopom do mestne obvoznice, v bližini je na voljo vsa infrastruktura (vrtec, šole, fakultete, zdravstveni dom, trgovine, banke, postajališče LPP itd.).


Zasnova hiše obsega klet z garažo, visoko pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju je opremljena kuhinja (plinsko/električna kuhalna plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik), stranišče in dve sobi z enim balkonom katerega stopnice vodijo na vrt. Prvo nadstropje obsega dve sobi, balkon, kopalnico (kopalna kad in tuš) straniščem in bidejem. Prostori v pritličju in nadstropju so bili obnovljeni, imajo nova okna in radiatorje. Ogrevanje je na mestni toplovod. Sobe niso opremljene in omogočajo najemniku lasten izbor opreme.


Notranje stopnišče vodi do mansarde, ki ni bila obnovljena, vendar je urejena, ogrevana in lahko služi kot prostor za druženje, fitnes, jogo ali otroško igralnico. V polkleti sta pralni in sušilni stroj. V garaži je prostor za eno vozilo, dodatno je možno parkiranje ob hiši.


Stroški so odvisni od porabe (voda, elektrika, ogrevanje, optika).


Hiša nudi udobno bivanje in je primerna za študente (največ 8 – oddaja se celotna hiša!) ali družino. Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 0038641-506-006,

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.