2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 750,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, zgrajeno l. 1983, prenovljeno l. 2010, 2./10.nad., skupna površina 62,10 m2, bivalni prostor 55 m2, loža 4,60 m2, klet 2,50 m2, garažno parkirno mesto. Cena: 750,00 EUR/mesec.


V Dravljah oddamo opremljeno 2-sobno stanovanje z garažnim parkirnim mestom. Nahaja se v 2. nadstropju urejenega bloka z dvigalom (dvigalo ustavi v 3. nadstropju). V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina Spar, Supernova Šiška, LPP postajališče, AC obroč, vrtec, park, številne sprehajalne površine itd.


Stanovanje je orientirano proti JV (bivalni prostori) in SZ (spalnica). Obsega hodnik, kopalnico s tušem, spalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor ter zastekljen balkon / ložo. Oddaja se opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, plinsko-električna kuhalna plošča, hladilnik, napa, v kopalnici je pralni stroj.

Stanovanju pripada tudi shramba v kleti in garažno parkirno mesto ter souporaba skupnih prostorov (kolesarnica).


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Habit, ogrevanje in topla voda – toplovod, elektrika, optični internet).


Primerno za posameznike, pare in manjše družine. Varščina 900 EUR. Hišni ljubljenčki po dogovoru. Stanovanje bo na voljo s 15.7.2022.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.