Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Bežigrad, 12,90 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad – Zupančičeva jama, zgrajeno l. 1997, prenovljeno l. 2004, pritličje od 1. v poslovni stavbi, skupna površina 350 m2. Cena: 12,90 EUR / m2 / mesec + DDV.


V Zupančičevi jami oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju urejenega poslovnega objekta z dvigalom. Prostori so v večini orientirani proti severu in zahodu, delno tudi proti vzhodu in jugu. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura.


Poslovni prostor obsega hodnik, večji prostor (dvorano), tri pisarne, sejno sobo, M in Ž sanitarije, čajno kuhinjo ter skladiščni prostor v kleti (cca. 25 m2).


Poslovni prostor je primeren za različne poslovne dejavnosti (pisarna, salon, agencija, šolske dejavnosti itd.). Prostori so klimatizirani.

V najem so vključena štiri parkirna mesta v kletni garaži.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, ogrevanje, elektrika, voda, snaga, internet – optika). Varščina po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

e-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.