NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša vrstna, Ljubljana Bežigrad, 292.000 EUR

Na izjemni legi blizu ljubljanske obvoznice, v mirnem bežigrajskem naselju, prodamo obnovljeno in popolnoma opremljeno vrstno hišo v skupni izmeri 187 m2 (neto površina 158 m2), s pripadajočim atrijem (80 m2).

 

Hiša je bila popolnoma prenovljena leta 1999, leta 2008 je bila obnovljena streha, vhodni del hiše, vzpostavljena dodatna izolacija in prenovljena fasada. Hiša stoji na izjemni lokaciji, v bližini obvoznice in WTC ter neposredni bližini vrtcev, osnovne šole, fakultet, trgovin, pošte, banke in LPP.

Obsega manjši vhodni del, prva etaža obsega priročno shrambo, popolnoma opremljeno in odlično zasnovano kuhinjo, ki se razprostira v jedilni del in prostorno dnevno sobo, z izhodom na balkon ter pogledom na zelen atrij (J lega). Druga etaža obsega dve prostorni spalnici (klimatizirana, J lega), ki ju je možno povezati v eno, kopalnico s kadjo ter WC, mansardni del pa obsega prostorno, svetlo in klimatizirano sobo, ki lahko služi kot prostorna spalnica ali pisarna. Kletni del obsega prostorno garažo in dodatno stanovanje, ki ga je možno oddajati (svoj vhod); kopalnica s tušem, popolnoma obnovljena soba, manjša kuhinja, ki vodi na zelen, delno pokrit atrijski del v skupni izmeri 80 m2. Lepo vzdrževan atrijski del ima J lego, umeščen je med hiše in potencialnim kupcem nudi prijeten odmik in mir.

 

Hiša se prodaja opremljena po dogovoru, odvisno od želja strank ter potreb lastnikov. Priključki – internet, ogrevanje (plin), trenutni povprečni stroški okrog 150,00 – 200,00 EUR/mesec.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.