5+sobno stanovanje/poslovni prostor, Ljubljana Center, 1950,00 EUR/mesec

5-sobno stanovanje/poslovni prostor, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1898, VP./4.nad., skupna površina 127,10 m2, balkon. Cena: 1950,00 EUR/mesec.


V centru Ljubljane, na izjemni lokaciji, oddamo prostorno 5-sobno stanovanje/poslovni prostor z manjšim balkonom. V bližini je centralna infrastruktura – trgovina, pošta, lekarna, LPP postajališče, osnovna šola, številne restavracije in kavarne itd.


Stanovanje/poslovni prostor se nahaja v visokem pritličju, orientirano je proti jugu in severu. Obsega predsobo, dve kopalnici s tušem, kuhinjo, dve večji spalnici, dve manjši spalnici ter dnevno sobo z jedilnico. Kuhinja je polno opremljena (pečica, kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik, pralni stroj, sušilni stroj). V stavbi je skupna kolesarnica.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – plin, upravnik, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


Primerno za družine, posameznike, tuja predstavništva. Živali po dogovoru. Varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.