ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 2400,00 EUR/mesec

V centru, na izjemni lokaciji pod Grajskim gričem, oddamo prestižno 4-sobno stanovanje / poslovni apartma z atrijem, zimskim vrtom ter dvemi parkirnimi mesti v kletni garaži. Stanovanje se nahaja v urejenem bloku z dvigalom, obdano je z zelenjem in zagotavlja nadstandardno in mirno bivanje v središču Ljubljane.

 

Stanovanje se nahaja v pritličju in obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, spalnico z lastno kopalnico s tušem ter walk-in garderobo, otroško sobo, sobo za goste, večjo kopalnico z masažno kadjo, dodaten WC, utility prostor, dve shrambi ter kuhinjo v povezavi z velikim bivalnim prostorom ter izhodom na zimski vrt in atrij. Kuhinja je popolnoma opremljena (pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom in ledomatom, kavomat, grelnik za skodelice in krožnike). Bivalni prostori so orientirani proti jugovzhodu, spalni proti severozahodu.

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik Valina, elektrika, voda, plinsko ogrevanje – lastna pinska peč, internetni priključek itd.).

 

Primerno za družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem, 2x varščina.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.