2-sobno stanovanje, Ljubljana-Polje, 135.000 EUR

Na dostopni lokaciji, v urejenem naselju, prodamo obnovljeno dvosobno stanovanje. Nahaja se v visokem pritličju bloka, v skupni izmeri 51,8 m2 (neto površina 44 m2) z balkonom (4,50 m2) in shrambo v kleti (3,30 m2). V bližini celotna infrastruktura; trgovina, zdravstveni dom, lekarna, vrtec je v sosednje bloku, šola, avtocestni priključek Ljubljana-Polje je oddaljen le 3 min vožnje.

 

Obnova stanovanja leta 2006; nove predelne stene, tlaki, elektro inštalacije (vključno z novimi števci), menjava celotne vodovodne napeljave in odtokov, novo napeljana centralna in radiatorji, obnova kopalnice z vso sanitarno opremo, menjava parketa, zamenjava notranjih vrat in protivlomnih notranjih vrat. Stanovanje je bilo leta 2019 prebeljeno. Stanovanje se prodaja z vso opremo.

Razporeditev prostorov obsega; predsobo, svetlo funkcionalno dnevno sobo, v povezavi s kuhinjo in jedilnico z izhodom na zaprt balkon ter spalnico.

 

Blok ima upravnika, ki skrbi za vzdrževanje in rezervni sklad. Možnost uporabe skupne kolesarnice, možnost parkiranja pred blokom. Stanovanje ima ločen števec za elektriko, ogrevanje je centralno z lastno kurilnico v bloku, internetni priključek.

Možnost nakupa garaže, ki je na dvorišču bloka.

 

V bližini je športni park z igrišči za nogomet, tenis in košarko.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Bernarda Jamnik, tel: 0038640/437-657, e-mail: bjamnik@bazarealestate.com.