PRODANO!! Hiša samostojna, Pomurska - Beltinci, 135.000 EUR

Hiša samostojna, Prekmurje - Beltinci, zgrajena 1969, popolnoma prenovljena 1988, izdelava mansarde 2003, K+P+M, JV-SZ, površina 199 m2, bivalna površina 125 m2, terasa, garaža, vinska klet, kurilnica, drvarnica, zemljišče 660 m2. Cena: 135.000 EUR.


V Beltincih prodamo čudovito, lepo vzdrževano in opremljeno samostojno hišo. Nahaja se v mirnem delu naselja, odmaknjena od glavne ceste. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, trgovine, lokali, restavracije, lekarna, banka, pošta, avtobusne povezave, zdravstveni dom in sprehajalne poti.


Tlorisna zasnova pritličja obsega dnevno sobo s kaminom in moderno opremljeno kuhinjo z jedilnico orientirano na SZ. Dnevno sobo odlikujejo panoramska okna do tal z izhodom na pokrito teraso. Na JV strani se nahajata dve sobi, ena je trenutno spalnica. V pritličju se nahaja popolnoma obnovljena kopalnica s kadjo, tušem in pralnim strojem, preddverje in hodnik s stopniščem. V mansardi izdelani leta 2003 se nahajata dve sobi, kabinet in kopalnica. Na SV strani stavbe se nahaja garaža z letno kuhinjo in manjšo shrambo, kurilnica, vinska klet in drvarnica. Nad garažo se nahaja neizdelano podstrešje.


Zemljišče meri 660 m2 in je prelepo urejeno z zasaditvijo in okrasnim vodnjakom. Za hišo so zasajene jablane, malina, ameriške brusnice, figa, robide ter zelenjavni vrt. Pod češnjo je tlakovana letna terasa z zidanim žarom.


Hiša je bila v osnovi zgrajena leta 1969. Leta 1988 je bil bivanjski del prenovljen do zidov, z namestitvijo hidroizolacije in toplotne izolacije, menjavo strehe, oken in ostalo popolno renovacijo. Mansarda je bila izdelana leta 2003. Postopna prenova hiše je obsegala: leta 2000 menjavo fasade, 2015 menjavo kuhinje, 2021 prenovo kopalnice, vseh vodovodnih cevi, menjavo vrat, beljenje in menjavo ploščic na hodniku.


Ogrevanje je na pelete preko peči Biodom, voda se ogreva s toplotno črpalko. V kopalnici je položeno talno gretje. V dnevni sobi se nahajata kamin in klima. Optika in internet sta urejena. Okvirni mesečni stroški znašajo 150 EUR.


Vpis v ZK je urejen, hiša je brez bremen. Prodaja se opremljena, oziroma po dogovoru. Na voljo je v časovnem roku po dogovoru.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.