ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 750,00 EUR

V Zgornji Šiški, v bližini naselja Mostec, oddamo svetlo, funkcionalno razporejeno in prekrasno opremljeno stanovanje, v skupni izmeri 71,3 m2. Stanovanje se nahaja v mirnem, zelenem okolišu, v bližini Koseškega bajerja, Trim steze, ki vodi do živalskega vrta ter okoliških sprehajalnih poti. Lokacija stanovanja nudi vso potrebno infrastrukturo; bližina trgovine (Mercator), pošte, pekarne, LPP postaje, banke, koseške tržnice, Kina Šiške itd.


Stanovanje se nahaja v urejenem bloku, fasada prenovljena l.2019, klet v izmeri 7,90 m2, skupna kolesarnica, možnost parkiranja zraven bloka, v neposredni bližini tudi zelenica z otroškimi igrali.


Neto bivalna površine stanovanja zajema 63,9 m2. Tloris zajema priročen hodnik, svetlo, lepo opremljeno, po meri vgrajeno kuhinjo z jedilnim kotom in dnevnim prostorom (francoski balkon) veliko spalnico s priročnimi vgradnimi omarami in sušilcem, manjšo spalnico s pogledom na bližnjo zelenico, delovni kabinet in kopalnico s pralnim strojem ter kadjo. Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno (vodovod, elektrika, stene, pod) in opremljeno l.2014.

 

Domofon, klima, protivlomna vrata VAL in notranja vrata s tihim (magnetnim) zapiranjem in skritimi nosilci Lip Bled. Stroški odvisni od porabe in števila oseb, položnice na predogled ob ogledu.


Funkcionalna razporeditev in kakovostna oprema dodata k občutku svežine, bivalni detajli pa ustvarjajo občutek domačnosti.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte, agentka Bernarda Jamnik, tel: 040/437-657, e-mail: bjamnik@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.