PRODANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Podutik, 59.000 EUR

Poslovni prostor, Ljubljana – Podutik, trgovsko-poslovni center zgrajen l. 1980, 1 nad., površina prostora 32,20 m2, zagotovljeno parkirno mesto. Cena 64.000 EUR.


Na frekventni lokaciji v Podutiku, v trgovsko-poslovnem centru, prodamo svetel in funkcionalnen poslovni prostor. Na parkirišču z zapornico je zagotovljeno pokrito parkirno mesto ob vhodu v poslovni center. V neposredni bližini so pošta, trgovina, različne storitvene dejavnosti, dostop do obvoznice je hiter in enostaven.


Poslovni prostor se nahaja v prvem nadstropju in je prijetno osvetljen, saj ima veliko steklenih površin. Dostop je možen skozi glavni vhod stavbe ali stranski vhod, ki omogoča dostop 24/7. Na voljo je lastno parkirno mesto, prav tako je prost dostop za dostavo. Sanitarije so v souporabi in se nahajajo v istem nadstropju. Poslovni prostor ni opremljen in dopušča novemu lastniku, da ga uredi po lastnih željah.


Ogrevanje je na mestni plinovod, nameščena je klimatska naprava. Stroški so odvisni od porabe (upravnik PUN, ogrevanje, elektrika, internetni priključek).


Poslovni prostor je brez bremen, možen je takojšnji prevzem in vselitev. Primeren je za trgovske, pisarniške in druge mirne dejavnosti.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.