ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana okolica - Trzin, 680,00 EUR/mesec (stroški vključeni)

Poslovni prostori se nahajajo v lahko dostopni obrtni coni Trzin. Neposredno ob stavbi je na voljo veliko brezplačno parkirišče za najemnike in stranke.


Pisarne s pripadajočimi skupnimi deli se nahajajo v prvem nadstropju. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost. Poslovni prostori so obrnjeni na vzhod in zahod in ponujajo lep razgled na naravo. Pisarne imajo velika okna, so klimatizirane, svetle in opremljene, imajo potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet.


Tekoči obratovalni stroški pisarniških prostorov (električno energijo, plin, vodo, odvoz smeti, varovanje, pregled kurilnih in gasilnih naprav) so zajeti v najemnino. Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov , internet, telefon, NUSZ niso predmet ponudbe.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemno razmerje se sklene za nedoločen čas z 12 mesečnim odpovednim rokom. Varščina v višini treh najemnin, 3 bianko menice. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.