NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša vrstna, Ljubljana Mostec, 625.000 EUR

V naselju Mostec ob Koseškem bajerju prodamo atrijsko hišo, srednjo v nizu hiš, ki so bile zgrajena leta 2001. Hiša je bila prvič vseljena l.2003, v njej živijo prvi lastniki. Naselje je mirno in urejeno, vsa infrastruktura se nahaja v bližini; trgovina, tržnica, šole in sprehajalne poti na Rožnik in PST.

 

Zasnova hiše obsega tri etaže: klet, pritličje in mansardo. V kleti se nahaja velika garaža, primerna za 2 avtomobila in dovolj prostora za skladiščenje opreme, ločena shramba pod stopnicami ter večja soba z izhodom na podkleten atrij. V pritličju je  večji prostor s kuhinjo,  jedilnico in dnevno sobo z  izhodom na zelen atrij, ob vhodu je, kot ločen prostor, manjši WC.  Mansarda obsega 3 spalnice in 2 kopalnici, prostori so svetli in zračni. Hiša se prodaja opremljena.

 

Hiša je ogrevana z radiatorji in delno s talnim gretjem (kjer so po tleh položene ploščice) - mestni plin. Povsod po tleh, razen v kopalnicah in predsobi, je položen lepo ohranjen parket. Stroški ogrevanja pozimi znašajo do 240,00 EUR, poleti 40,00 EUR.

 

Hiša je funkcionalno zasnovana, nahaja se v prestižnem naselju Mostec in je odlična priložnost za nakup. Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti blizu mesta, bajerja in sprehajalnih poti. Hiša je v zelo dobrem stanju in vseljiva takoj.

 

Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica in ZK brez bremen.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.