ODDANO!! 1-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, 500,00 EUR/mesec

1-sobno stanovanje, Ljubljana – Trnovo, zgrajeno l. 1981, prenovljeno 2000, 5./6 nad. v bloku, severna lega, skupna površina 41,20 m2, bivalni prostor 35,80m2, balkon 4,10 m2, klet 1,30m2, dvigalo. Cena: 500,00 EUR/mesec.


V Trnovskem predmestju oddamo funkcionalno  zasnovano 1-sobno stanovanje. Centralna lega stanovanja nudi bližino mestnega jedra, hiter dostop do obvoznice ter odlično okoliško infrastrukturo; bližina trgovin, banke, pošte, restavracij ter številnih rekreacijskih površin.


Stanovanje obsega spalnico, kuhinjo z izhodom na balkon in kopalnico. V kratkem bo nameščena nova kuhinja, ki bo vsebovala plinski štedilnik, hladilnik, pečico, napo in kuhinjske pripomočke. V kopalnici se nahajajo pralni stroj, kad in wc. Prostori so orientirani na sever.


Ogrevanje je na plin. Internet je na voljo. Skupni fiksni stroški znašajo 200 eur/mesec. Parkiranje je predvideno na skupnih parkiriščih v okolici. Stanovanju pripada 1,3 m2 klet ter možnost souporabe sušilnice in kolesarnice.


Oddaja se minimalno za obdobje 6 mesecev z možnostjo podaljšanja. Varščina ob vselitvi znaša eno najemnino. Na voljo je takoj. Hišni ljubljenčki so dovoljeni.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.