V MIROVANJU!! Hiša samostojna, Gorenjska - Tržič (Križe), 219.000 EUR

Hiša samostojna, Križe – Tržič, zgrajeno l. 1935, prenovljeno l. 2021, P+M, skupna izmera 217,40 m2, bivalni prostor 104,10 m2, garaža 25,10 m2, terasa 39,50 m2, lopa 35 m2, atrij, vrt, parkirna mesta. Cena: 219.000 EUR.


Prodamo samostojno hišo v dveh etažah, v skupni izmeri 217,40 m2, ki se nahaja na zemljišču velikosti 918 m2. Lokacija ponuja čudovit razgled na Triglav, Kriško goro in okoliške hribe, v bližini so trgovina, osnovna šola, številne sprehajalne in rekreacijske poti. Od Tržiča je hiša oddaljena 3,5 km.


Hiša obsega pritličje in mansardo. V pritličju se nahajajo garaža, velika predsoba, kuhinja z jedilnico in izhodom v atrij, kopalnica s kadjo ter spalnica z lastno kopalnico s tušem. Ob atriju se nahaja lopa / shramba, kjer je možno urediti letno kuhinjo ali savno. V mansardi se nahaja prostorna soba z izhodom na teraso. Predelne stene v mansardi še niso urejene, možna je izdelava dveh spalnic.


Hiša je trenutno v fazi celovite prenove, vključno z inštalacijami. Fasada je izolirana z 14 cm izolacije v visoko izolativnostjo, streha je izolirana s 26 cm mineralne volne, menjana je bila kritina, okna so troslojna AJM s podometnimi roletami, vgrajena so nova vhodna vrata Rodenberg ter električno vodena garažna vrata. Električne inštalacije so izvedene na grobo, vgrajena je nova el. omarica, v kopalnicah so Geberit kotlički ter kopalna kad in tuš. Za dokončanje je potrebno vgraditi sanitarno keramiko, estrihe, ogrevanje, fine elekrične inštalacije, finalne površine, predelne stene v mansardi ter zaključni sloj fasade.


Možnost odkupa keramičnih ploščic (kombinacija bela barva / simulacija lesa) in masivne lesene bele kuhinje po meri, z vrhunskimi aparati.


Hiša ima priključek na elektriko, vodo in telekomunikacije. Za odpadne vode je obstoječa greznica, kanalizacija pa je v občinskem načrtu. Ogrevanje si bodoči lastnik uredi po svoji izbiri.


Okolica hiše je ozelenjena, možna je postavitev dodatnega nadstreška za parkiranje.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.