PRODANO!! 4-sobno dupleks stanovanje, Kamnik, 224.800 EUR

4-sobno dupleks stanovanje z dvema balkonoma, Kamnik, zgrajeno leta 2001, 3/4.nad. (dvigalo), skupna izmera 102,40 m2 (bivalna površina 84,60 m2), pripadajoča klet v izmeri 6,60 m2 ter eno parkirno mesto pod objektom. Cena 240.000 EUR.


Na čudoviti lokaciji, v neposredni bližini trgovskega centra Mercator, prodamo funkcionalno razporejeno dupleks stanovanje z dvema balkonoma (11,20 m2). Stanovanje se nahaja v novejšem bloku. V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine, lekarna, pošta, banka, šola, vrtec ter avtobusna postaja.


Prva etaža stanovanja obsega hodnik z garderobno omaro, sanitarije, odprt in svetel dnevno-bivalni del s kuhinjo in izhodom na prostoren balkon. Zgornja etaža obsega prostorno kopalnico s kopalno kadjo, glavno spalnico ter dve manjši otroški sobi (kabineta). Stanovanje je orientirano na jug in sever, je zelo svetlo in ponuja izjemne razglede na Stari grad ter Veliko planino. Balkon na južni strani ima odprt pogled proti Ljubljani.


Stanovanje se prodaja opremljeno, ogrevanje na lastno plinsko peč. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) znašajo med 150 € in 200 €, odvisno od dejanske porabe in št. ljudi v stanovanju.


ZK – urejeno in brez bremen. Stanovanje je prazno in takoj vseljivo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.