PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 225.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, zgrajeno l. 1972, prenovljeno l. 2019, 3./4.nad., skupna površina 45,50 m2, bivalni prostor 39,60 m2, balkon 1,90 m2, klet 4 m2. Cena: 225.000 EUR.


Na odlični lokaciji v Dravljah prodamo popolnoma prenovljeno 2-sobno stanovanje v urejenem bloku. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, LPP postajališče, pošta, AC obroč ter številne sprehajalne površine.


Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju manjšega bloka brez dvigala in je orientirano proti jugozahodu. Tloris obsega hodnik, kopalnico s tušem, spalnico, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter balkon. 

Stanovanje je bilo leta 2019 celovito prenovljeno, vključno z vsemi inštalacijami in tlaki. Vgrajena so ALU okna in drsna balkonska vrata z električnimi krpan žaluzijami na daljinsko upravljanje, protivlomna vrata, po tleh je položen hrastov oljen parket, v kopalnici pa dekorativni beton. Za ogrevanje so IR paneli, v kopalnici je talno gretje in dodaten el. radiator.


Streha in fasada stavbe sta bili prenovljeni.


Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno z vrhunskim pohištvom, izdelanim po meri. V kuhinji je indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, vgradna pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, napa ter klima. Na hodniku so v vgradnih omarah pralni in sušilni stroj ter električni bojler.


Parkiranje je omogočeno pred stavbo, v bloku je skupna kolesarnica, stanovanju pa pripada tudi shramba v kleti.


Stroški so nizki in so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, internet – optika, rezervni sklad).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.