3-sobno stanovanje, Podravska - Maribor, 186.900 EUR

3-sobno stanovanje, Podravska - Maribor, novogradnja, P./2. nad. v dvostanovanjski vili, J lega, skupna površina stanovanja 100,95 m2, bivalna površina 87,17 m2, terasa 9,00 m2, shramba 3,18 m2, vhodni pokriti podest 1,6 m2, vseljivo septembra 2022. Cena: od 186.900 z vključenim DDV.


V Mariboru, na idilični lokaciji Meljski hrib, prodamo 3-sobno stanovanje, ki nudi čudovit pogled na mesto. Odlikuje ga gradnja najvišje kakovosti, sodobna in funkcionalna arhitekturna zasnova ter čudovita zelena okolica. Slednja omogoča sprostitev v mirnem okolju ter različne vrste rekreacij v naravi, center mesta pa je oddaljen le 1km. V bližini se nahaja avtobusna postaja in vsa potrebna infrastruktura (trgovine, šola, vrtec, lekarna, zdravstveni dom). Razdalja do obvoznice je 1 km.


Stanovanje je orientirano na JZ, tlorisna zasnova obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico in otroško sobo, kopalnico s tušem, ločeni wc ter shrambo. Iz dnevne sobe je izhod na teraso v velikosti 9,0 m2 z razgledom na bližnji travnik, v daljavi pa se razprostira mesto Maribor. Za preživljanje brezskrbnih popoldanskih dni, stanovanju pripada zemljišče do velikosti 127,26 m2. Možno je dokupiti dva parkirna prostora, cena posameznega je 6.000,00 EUR z DDV.

Stanovanje nudi visoko kvaliteto bivanja, z majhnimi stroški porabe, ima vgrajeno toplotno črpalko s talnim ogrevanjem in je odlično izolirano. Stanovanje odlikujejo kakovostni in trajnostni materiali. Vgrajena so varnostna vrata in okovje ter PVC stavbno pohištvo. 

Stanovanje se prodaja neopremljeno. Vseljivo bo predvidoma septembra 2022.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Živa Štefanec, Tel: 00386-40-626-208, E-mail: zstefanec@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.