PRODANO!! Hiša dvojček, Dole pri Škofljici, 335.000 EUR

V Dolah pri Škofljici, na mirni lokaciji sredi narave, prodamo 1 enoto hiše dvojček, zgrajeno leta 2012. Neto bivalna površina hiše je 119 m2, hiši pripada zemljišče z zelenico in teraso v izmeri 320 m2. Naselje je mirno in urejeno, hiša se nahaja na slepi ulici.

 

Zasnova hiše obsega dve etaži: pritličje in nadstropje. V pritličju se nahaja večji prostor s kuhinjo,  jedilnico in dnevno sobo z izhodom na lepo teraso z razgledom,  ob vhodu sta kot ločena prostora kopalnica in kabinet/soba. Nadstropje obsega štiri spalnice, od katerih je sedaj ena preurejena v garderobno sobo ter kopalnico s tušem in kopalno kadjo. S hodnika je dostop do podeskanega podtrešja, ki služi kot prostorna shramba velikosti cca. 30 m2.

 

Ogrevanje je talno na toplotno črpalko, hiša ima vse priključke (vodovod, internet, čistilna naprava). Hiša je funkcionalno zasnovana, kvalitetno grajena z vrhunskimi materiali in je odlična priložnost za nakup. Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v naravi. Do osnovne šole vozi šolski kombi.

 

Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje in ZK.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.