ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 950,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Bežigrad, zgrajeno l. 2005, 1./6.nad. v bloku, skupna površina 76,50 m2, bivalni prostor 65 m2, loža 5,50 m2, klet 5 m2, dve parkirni mesti v garaži, dvigalo. Cena: 950,00 EUR/mesec.


V sodobni stavbi Dunajski Vogal oddamo svetlo in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, bencinski servis, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola itd.


Stanovanje obsega predsobo z vgradnimi omarami, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s kadjo, ločen WC, spalnico, otroško sobo in ložo. Stanovanju pripadajo tudi shramba ter dve parkirni mesti v kletni garaži. Stavba ima kolesarnico in zunanje ograjeno dvorišče. Bivalni prostor je orientiran proti jugu, spalnici pa proti severu. Stanovanje je udobno in domiselno opremljeno, stropovi so nadstandardno visoki.


Stanovanje se oddaja opremljeno, v kuhinji so pomivalni stroj, pečica, plinsko/električna kuhalna plošča, hladilnik z zamrzovalnikom, napa, v kopalnici je pralni stroj. Spalnica ima galerijo z zakonsko posteljo, spodaj je walk-in omara. Po dogovoru se uredi dodatna oprema / postelja.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, elektrika, optični internet). V stanovanju je klimatska naprava, senčenje je urejeno z zunanjimi električnimi roloji in notranjimi žaluzijami, prav tako je v stanovanju alarmna naprava.


Primerno za družine, pare, posameznike. Zaželen dolgoročni najem, varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.