ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 950,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Bežigrad, zgrajeno l. 2005, 1./6.nad. v bloku, skupna površina 76,50 m2, bivalni prostor 65 m2, loža 5,50 m2, klet 5 m2, dve parkirni mesti v garaži, dvigalo. Cena: 950,00 EUR/mesec.


V sodobni stavbi Dunajski Vogal oddamo svetlo in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, bencinski servis, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola itd.


Stanovanje obsega predsobo z vgradnimi omarami, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s kadjo, ločen WC, spalnico, otroško sobo in ložo. Stanovanju pripadajo tudi shramba ter dve parkirni mesti v kletni garaži. Stavba ima kolesarnico in zunanje ograjeno dvorišče. Bivalni prostor je orientiran proti jugu, spalnici pa proti severu. Stanovanje je udobno in domiselno opremljeno, stropovi so nadstandardno visoki.


Stanovanje se oddaja opremljeno, v kuhinji so pomivalni stroj, pečica, plinsko/električna kuhalna plošča, hladilnik z zamrzovalnikom, napa, v kopalnici je pralni stroj. Spalnica ima galerijo z zakonsko posteljo, spodaj je walk-in omara. Po dogovoru se uredi dodatna oprema / postelja.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, elektrika, optični internet). V stanovanju je klimatska naprava, senčenje je urejeno z zunanjimi električnimi roloji in notranjimi žaluzijami, prav tako je v stanovanju alarmna naprava.


Primerno za družine, pare, posameznike. Zaželen dolgoročni najem, varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.