3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 228.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V Dravljah prodamo prostorno in svetlo 3-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura - postajališče LPP, trgovine, lokali ter hiter dostop do obvoznice. V bližini je tudi veliko rekreacijski površin (Toško Čelo, Rožnik, PST), ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.


Stanovanje odlikuje funkcionalen tloris; obsega predprostor, kopalnico, jedilnico s kuhinjo, ki se nadaljuje v dnevno sobo, spalnico ter kabinet. Iz dnevne sobe je izhod na prostoren balkon ki nudi pogled proti Toškemu Čelu. Stanovanje je zelo svetlo in orientirano na zahodno ter južno stran. Stanovanje bo imelo ob primopredaji novo kopalnico, ki je razvidna iz vizualizacij.


Stanovanju priprada tudi klet v velikosti 2,90 m2. Parkiranje omogočeno pod objektom (parkirišče z ograjo) ali v okolici objekta.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik - Practic, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, internetni priključek – optika ). V poletnih meseceih znašajo stroški cca. 150 EUR, pozimi 200 EUR.

Stanovanje je na voljo za takojšnjo vselitev.


Primerno za družine, pare oziroma kot dolgoročna investicija.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.