ODDANO!! Garsonjera, Ljubljana Center, 750,00 EUR/mesec

Garsonjera, Ljubljana Tabor – UKC, zgrajeno 2009, prenovljeno 2016, 2./6. nad., Z lega, skupna površina 45,70 m2, bivalni prostor 36,90 m2, zaprta loža 8,80 m2, dvigalo, 1 parkirno mesto v garaži. Cena: 750,00 EUR/mesec.


V neposredni bližini UKC, v novejšem stanovanjskem bloku, oddamo sodobno opremljeno garsonjero. V okolici je na voljo vsa infrastruktura (Medicinska fakulteta, UKC, lekarna, vrtec in šola Ledina, trgovina, restavracije, otroško igrišče pod blokom) ter neposredna bližina centra mesta.


Stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo in zaprto ložo orientirano na zahod. V dnevnem prostoru se nahaja nova zložljiva postelja, TV, opremljena kuhinja in jedilna miza. Kuhinjska oprema obsega pomivalni stroj, pečico, mikrovalovko, štedilnik, napo in hladilnik z zamrzovalnikom. Iz dnevnega prostora je izhod na prostorno ogrevano ložo. Ob vhodu v stanovanje se nahaja ločena shramba in kopalnica s tušem, wc-jem in pralnim strojem.


Ogrevanje je centralno, stanovanje je klimatizirano. Na oknih so nameščeni komarniki. Skupni mesečni stroški znašajo cca. 150 eur. Optika in internet sta urejena. Stavba je opremljena z dvigalom, skupno kolesarnico in sobo za vozičke. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v garaži.


Stanovanje je na voljo takoj in se oddaja dolgoročno. Varščina ob vselitvi znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.