PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Vič (Rožna dolina), 198.000 EUR

2-sobno stanovanje Ljubljana – Vič – Rožna dolina, v večstanovanjski stavbi zgrajeni l. 1970, obnovljeno l. 2010, 2./4. nad., bivalne površine 53,10 m2, balkon v velikosti 3,60 m2, klet v velikosti 3,25 m2. Cena: 198.000 EUR.


Na čudoviti in iskani lokaciji v bližini Rožne doline prodamo popolnoma prenovljeno in sodobno opremljeno 2-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v urejeni stavbi, le streljaj od mestnega vrveža, v neposredni bližini parka Tivoli, Rožnika. Okoliška frastruktura zajema LPP postaje, šole, vrtce, trgovine, pošte, banke, itd.


Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in ima odlično lego, saj je spalni del obrnjen na severno stran, bivalni prostor na južno, kuhinjski pa na vzhodno stran. Razpored prostorov obsega predprostor, hodnik, kopalnico, spalnico, kuhinjo z jedilnim kotom ter dnevno-bivalni prostor. Iz dnevnega prostora je izhod na prostoren balkon. 


Stanovanje je bilo v letu 2010 popolnoma prenovljeno in opremljeno z opremo višjega cenovnega razreda (vhodna vrata Pirnar, vodna postelja Lectus, luči z daljinskim upravljanjem, itd). Vsa stanovanjska oprema je vključena v ceno stanovanja.


Stanovanju pripada tudi klet v velikosti 3,25 m2 ter kolesarnica. Parkiranje omogočeno v bližini stavbe.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki. Sanitarna voda ogrevana na električni bojler, stanovanje na skupno kotlovnico - mestni plin.


Energetska izkaznica je pridobljena, razred C. Etažna lastnina in vpis v ZK sta urejena in brez bremen.


Stanovanje je popolnoma opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.