PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 175.000 EUR

V Spodnji Šiški, v neposredni bližini parka Tivoli, Rožnika prodamo funkcionalno zasnovano, svetlo in v celoti obnovljeno stanovanje (2008), ki ima vzhodno in južno lego. V neposredni bližini je vsa infrastruktura od vrtcev, šol, tržnice, banke, trgovin, lokalov, LPP postaje in pošte. Center mesta je oddaljen le 2 km.


Tlorisna zasnova  obsega prostoren hodnik, kopalnico s kadjo, popolnoma opremljeno kuhinjo ki je povezana z dnevno-bivalnim prostorom, dodatnim prostorom ki se ga lahko uporabi kot garderobno sobo, ter dve prostorni spalnici. Stanovanje je v celoti opremljeno in vzdrževano. Oprema ostane po dogovoru v stanovanju.


Stanovanje se nahaja v starejši večstanovanjski hiši (upravnik Lesnina LGM), zbirajo se sredstva za prenovo fasade. Internetni priključek, domofon, ogrevanje na električno centralno peč ter klimatsko napravo (stroški v zimskem času 250€, poleti 150€).


Parkiranje omogočeno na skupnem dvorišču ali okolici objekta.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.