PRODANO!! Zazidljivo zemljišče, Ljubljana okolica - Ig, 215.000 EUR

Zazidljivo zemljišče, Ljubljana okolica - Ig, velikost zazidljivega zemljišča 1192 m2 + kmetijsko zemljišče 2216 m2, vsi priključki ob glavni cesti. Cena: 215.000 EUR.


Na mirni lokaciji, na robu naselja, prodamo čudovito sončno in ravno zazidljivo zemljišče v velikosti 1192 m2. Zemljišče je zadnje zazidljivo v naselju, ima odprt pogled na Alpe, v bližini je gozd in številne sprehajalne poti. Dostop do parcele je urejen s služnostjo. Do Iga je 5 minut vožnje z avtomobilom, do Ljubljane cca. 12 minut.


Zemljišče se prodaja skupaj z 2216 m2 kmetijskega zemljišča.

Zazidljivo zemljišče se nahaja na območju SV – površine vaških jeder s kmetijskimi gospodarstvi, ki so pretežno namenjene površinam kmetij s stanovanjskimi in nestanovanjskimi kmetijskimi stavbami ter stavbami s storitveno dejavnostjo. Faktor zazidanosti je 40%. Velikost gradbene parcele omogoča gradnjo dveh hiš.


Vsi priključki so v bližini zemljišča ob glavni cesti – voda, elektrika, kanalizacija, optika. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Služnost za dostop in vse priključke je urejena in vpisana v ZK.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.