ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Podutik, 650,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana – Podutik, zgrajeno l. 2009, pritličje od 3. v vila bloku, skupna izmera 74,20 m2, neto izmera stanovanja 54,70 m2, terasa 20,00 m2, shramba 6,00 m2, pokrito parkirno mesto. Cena: 650,00 EUR/mesec.


Na odlični mirni lokaciji v Podutiku oddamo 2-sobno atrijsko stanovanje v novejšem vila bloku. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura; LPP, trgovina in številne rekreacijske poti, lokacija ponuja tudi hiter dostop do obvoznice.


Stanovanje se nahaja v pritličju, orientirano je proti vzhodu in jugu in obsega hodnik, kopalnico s tušem, spalnico, bivalno dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter teraso s pogledom na urejen park. Stanovanju pripada tudi pokrito parkirno mesto na ograjenem dvorišču in priročna shramba.


Stanovanje se oddaja opremljeno (razen postelje). V kuhinji je pečica, kuhalna plošča, napa, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, v kopalnici je pralno sušilni stroj.


Stroški so nizki in so odvisni od porabe (elektrika, voda, komunala, ogrevanje – plin, optični internet).

Primerno za posameznike in pare, stanovanje je vseljivo s 1.7.2021. Možen dolgoročni najem. Varščina 1000 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.