ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

Oddamo prostorno staromeščansko stanovanje v prenovljeni vili v centru Ljubljane. Lokacija ponuja vse prednosti življenja v središču mesta, v bližini je trgovina, vrtec, osnovna šola, gimnazija, LPP postajališče, banka itd.


Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in obsega hodnik, kopalnico s kadjo, dodatni WC, spalnico z balkonom in garderobo, otroško sobo ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Vsi prostori so zelo svetli in prijetni za bivanje. Orientirani so proti vzhodu, zahodu in jugu.

Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica. V kopalnici sta pralni in sušilni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika – talno gretje, voda, internetni priključek - optika itd.).


Na voljo je eno parkirno mesto na dvorišču hiše ter souporaba vrta.


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Dovoljeni so hišni ljubljenčki, zaželen dolgoročni najem, varščina 1.500,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.