ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 600,00 EUR/mesec

Na Miklošičevi ulici v Ljubljani oddamo prenovljen in opremljen poslovni apartma. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni apartma se nahaja v 1. nadstropju, do katerega vodi samostojen vhod, z dodatnim prostorom za kolesa / shranjevanje. Obsega spalnico, povezano z jedilnico in kuhinjo ter kopalnico s tušem. V stanovanju je urejeno prezračevanje. Apartma se oddaja opremljen in je odlična priložnost za investicijo. V kuhinji je hladilnik, kuhalna plošča, posoda, pribor. V kopalnici je priključek za pralni stroj.


Stroški se plačujejo po porabi (upravnik SPL, internet, ogrevanje - toplovod, elektrika, voda). Varščina po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.