ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 600,00 EUR/mesec

Na Miklošičevi ulici v Ljubljani oddamo prenovljen in opremljen poslovni apartma. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni apartma se nahaja v 1. nadstropju, do katerega vodi samostojen vhod, z dodatnim prostorom za kolesa / shranjevanje. Obsega spalnico, povezano z jedilnico in kuhinjo ter kopalnico s tušem. V stanovanju je urejeno prezračevanje. Apartma se oddaja opremljen in je odlična priložnost za investicijo. V kuhinji je hladilnik, kuhalna plošča, posoda, pribor. V kopalnici je priključek za pralni stroj.


Stroški se plačujejo po porabi (upravnik SPL, internet, ogrevanje - toplovod, elektrika, voda). Varščina po dogovoru.


POGOJ ODDAJE: POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.