ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, 1200,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji v Trnovem oddamo funkcionalno opremljeno 3-sobno stanovanje s čudovitim razgledom na Ljubljano in Ljubljanski grad. V bližini so številne restavracije in kavarne, sprehajalna pot ob Ljubljanici, itd. Lokacija omogoča hiter dostop do starega mestnega jedra.


Stanovanje se nahaja v 7. nadstropju urejenega bloka z dvigalom in obsega predsobo, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, kabinet, kopalnico s kadjo, ločen WC ter spalnico z izhodom v ložo / zastekljen balkon. Prostori so orientirani proti severu in jugu.


Stanovanju pripadata tudi shramba ter parkirno mesto v garaži.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, plinski kuhalnik, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, v kopalnici sta pralni stroj in sušilni stroj. Na voljo je posoda, pribor, posteljnina.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Gospodar, elektrika, voda, plin – ogrevanje, internet).

Primerno za pare, posameznike in tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.