ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, 1200,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji v Trnovem oddamo funkcionalno opremljeno 3-sobno stanovanje s čudovitim razgledom na Ljubljano in Ljubljanski grad. V bližini so številne restavracije in kavarne, sprehajalna pot ob Ljubljanici, itd. Lokacija omogoča hiter dostop do starega mestnega jedra.


Stanovanje se nahaja v 7. nadstropju urejenega bloka z dvigalom in obsega predsobo, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, kabinet, kopalnico s kadjo, ločen WC ter spalnico z izhodom v ložo / zastekljen balkon. Prostori so orientirani proti severu in jugu.


Stanovanju pripadata tudi shramba ter parkirno mesto v garaži.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, plinski kuhalnik, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, v kopalnici sta pralni stroj in sušilni stroj. Na voljo je posoda, pribor, posteljnina.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Gospodar, elektrika, voda, plin – ogrevanje, internet).

Primerno za pare, posameznike in tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.